Cosmetische Behandelingen

Tanden bleken, het spleetje tussen de tanden opvullen of een afgebroken tand laten repareren? Dat kan met de cosmetische behandelingen bij Dental Luxe!

Facing

Een facing is een laagje tandkleurig vulmateriaal dat wordt gemaakt van twee verschillende materialen, namelijk composiet en porselein. De tandarts gebruikt deze om de vorm of de kleur van een tand of kies te veranderen. Een opening tussen de voortanden kan voor sommige patiënten erg vervelend zijn. Met een facing of composiet restauratie kunnen wij deze opening voor u sluiten. Onze specialisten kunnen tevens afgebroken hoekjes repareren, gele of bruine tanden bleken en scheve tanden maskeren.

Facing Dental luxe
De lieve tandarts
Cosmetische Behandelingen

Sealen

Sealen is het aanbrengen van een kunststof lak over de putjes of groeven in de kiezen. Net doorgekomen kiezen hebben hier soms last van, wat het schoonmaken lastig maakt en gaatjes vrij spel geeft. Om deze gaatjes te voorkomen, worden deze kiezen geseald zodat het gebit schoon en gezond blijft.

botten slider dental luxe

Verandering van tandvorm

Naast verandering van de kleur of vorm van tanden en kiezen, is het bij Dental Luxe tevens mogelijk om een standscorrectie van tanden uit te laten voeren. Dit doen wij met behulp van composiet en vaak in combinatie met het kleuren van de tanden. Steeds vaker ziet men af van beugelbehandelingen, omdat dit te lang duurt. Met een composiet facing krijgt u hetzelfde effect, binnen een kortere tijd. De kosten van deze behandeling verschillen, deze worden uiteraard van tevoren met u besproken.

Tandvorm Dentalluxe
De lieve tandarts
Bleken zoetermeer

Met dank aan Dentalview

Bleken

Het bleken van tanden passen wij toe als patiënten een lichtere tandkleur willen of bij verkleuring van het gebit. Voor deze behandeling hebben wij verschillende soorten methodes. Informeer bij uw tandarts of mondhygiënist naar de mogelijkheden.

botten slider dental luxe
Ik wil ook mijn tanden bleken!

Afspraak maken

agenda dental.luxe

Inschrijven

inschrijven voor dental luxe

Contact

contact dental luxe
× How can I help you?