Gratis behandeling voor kinderen

Gratis behandeling voor kinderen

Gratis behandeling voor kinderen

We hebben groot nieuws voor je. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis naar de mondhygiënist of tandarts voor een behandeling. Veel mensen weten dat nog niet en gratis is natuurlijk een betrekkelijke term, want het wordt volledig bekostigd vanuit jouw basisverzekering. Hierdoor kost het jou als ouder helemaal niets. Dus waarom zou je jouw kind niet regelmatig naar de tandarts of mondhygiënist sturen?

Als je op jonge leeftijd leert hoe je goed en zelfstandig kan poetsen, kan dat in de toekomst veel problemen voorkomen. Daarom werken wij als tandarts en mondhygiënist ook met een gratis preventieve behandeling voor kinderen. Hierdoor willen wij stimuleren dat jonge kinderen bewust zijn van een goed en gezond gebit en hoe zij daarvoor kunnen zorgen. Zij leren dit van één van onze specialisten. Poetsen kan namelijk op heel veel verschillende manieren, maar echt goed poetsen is een kunst en het is daarom dus handig als je dat leert van een mondhygiënist of tandarts.

Kinderen zijn vanaf jonge leeftijd al welkom. Vanaf je derde levensjaar kun je eigenlijk al met je ouders mee en dan kun je al kijken hoe het gaat en vanaf je derde kan je ook al in de stoel plaatsnemen.

Zien wij jouw kind snel voor een gratis behandeling? Neem dan contact met ons op.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Hoe kan ik je helpen?