Hoe werkt het bleken van tanden?

Hoe werkt het bleken van tanden?

Hoe werkt het bleken van tanden?

Waarom zou je je tanden bleken? Als je je beter voelt over je gebit en dus over je uiterlijk ga je dat ook uitstralen. Een witte glimlach is iets wat me allemaal wel zouden willen, want niks staat zo mooi als een stralende glimlach. Momenteel kan u dit resultaat geheel gemakkelijk bereiken zonder enige operaties of andere grote ingrepen te ondergaan. In dit bericht vertellen wij u iets meer over bleken via de manier van een speciale lamp die wij gebruiken.

Gele tanden

Allereerst is het natuurlijk heel erg vervelend als je niet meer breed uit durft te lachen vanwege uw gebit. Maar wat is nou precies de oorzaak van uw gele tanden en nog beter hoe kan u het verminderen?

De tanden vergelen meestal door middel van roken en/of koffiedrinken. Ook vergelen uw tanden naar mate je ouder wordt, dit is heel normaal. Wel is het verstandig om te minderen met koffie drinken en te stoppen met roken dit is zowel beter voor uw gebit als uw tandvlees.

Een witte glimlach

Een mooie witte glimlach kan erg veel doen voor uw zelfvertrouwen. Door onderzoek blijkt dat 80% van de mensen die niet tevreden zijn over hun gebit ook problemen hebben met hun zelfvertrouwen. Niks is zo vervelend als je niet breed uit durft te lachen omdat je je onzeker voelt over je gebit. Je kan zelfs heel gemakkelijk thuis je tanden bleken. Wij raden dit alleen af en hier zijn wat redenen waarom.

  • Uw tandvlees kan erg geïrriteerd raken als u het niet eerst goed beschermend.
  • Er is niet voor de volle 100% garantie dat de bleekmiddelen in de kits veilig zijn voor uw tanden.
  • Waarschijnlijk krijgt uw er wel een wit gebit van maar brengt op u op lange termijn ook veel schade aan bij uw gebit.

Wees dus verstandig en laat uw tanden professioneel bleken zodat u geen schade aanricht bij uw gebit en er een mooi wit gebit voor terug krijgt.

De behandeling

Bij Dental Luxe vinden wij het erg belangrijk dat iedereen zijn tanden kan laten bleken voor niet te veel geld. Wij nemen altijd de tijd voor onze klanten en mocht je het spannend vinden, dan zullen wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk op uw gemak te stellen. Wij werken met een behandeling voor tanden bleken waar geen grote ingreep voor nodig is. Wij bleken uw tanden door middel van een speciale lamp, de gele kleur wordt als het ware verwijderd en u krijgt er een stralend gebit voor terug.

Mocht je nou ook je tanden willen laten bleken door Dental Luxe maak dan zo snel mogelijk een afspraak en dan zien we je heel graag een keertje langskomen bij onze praktijk. Mocht u op zoek zijn naar tips over het tanden bleken, dan hebben wij hier ook een blog over.

Geen reactie's

Geef een reactie

× Hoe kan ik je helpen?