Ons Team

Ons team streeft ernaar om u welkom en op uw gemak te laten voelen in onze praktijk. Wij zijn van mening dat goede communicatie een belangrijke sleutel is tot een prettige en langdurige relatie tussen ons en onze patiënten. Om altijd de hoogste kwaliteit aan te bieden, werken wij enkel met gediplomeerde teamleden en houden onze behandelaars hun kennis bij door jaarlijks bij te scholen.

Team SDK (Medium)

MSc. S. Dehghan Kohan

Tandarts (BIG: 69915260802) | specialist in implantologie en uitgebreide behandelingen
In 2011 ben ik afgestudeerd aan het ACTA in Amsterdam. Tijdens de opleiding heb ik mij, vooral in de implantologie, mogen ontwikkelen bij tandheelkundige centra die de hoogste kwaliteitseisen in Nederland hanteren. Daardoor is "de beste zorg" voor mij vanzelfsprekend. Ik heb veel affiniteit met cosmetische tandheelkunde en het herstellen van kauwvermogen. Daarin mag implantologie natuurlijk niet onderbreken. Ik laat mij regelmatig bijscholen om van de nieuwste ontwikkelingen en technieken op de hoogte te zijn. Wij geloven in de moderne zorgtechnieken en behalen daarmee de hoogste zorgkwaliteit. Tevens houd ik mij bezig met handhaving van de hoge kwaliteit zorg die wij bieden en opleiding van personeel binnen Dental Luxe, zodat onze patiënten zonder angst goede tandheelkundige zorg kunnen krijgen.
Team ANJ (Medium)

MSc. A. Navabifard Jahromi

Tandarts (BIG: 49914208202) | specialist in esthetisch tandheelkunde

Mijn naam is Azadeh, ik ben geboren in Iran maar woon al sinds mijn 4e in Nederland. In 2011 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de ACTA in Amsterdam. In het laatste jaar van mijn studie leerde ik Shahram kennen waar ik inmiddels al 2 jaar heel gelukkig mee ben getrouwd. Ik was ook erg blij dat hij en zijn broer Dental Luxe hebben overgenomen, want naast het feit dat het hier georganiseerd is zoals wij hebben geleerd op onze universiteit, heb ik hier ook de mogelijkheid gekregen om te werken met lachgas. Ruim de helft van de patiënten die wij hier behandelen hebben angst voor de tandarts en daarom ben ik erg blij dat ik me hier bij Dental Luxe goed heb kunnen verdiepen in verschillende mogelijkheden om tandartsangst te verminderen en behandelingen mogelijk te maken voor de extreem angstigen. Werken met kinderen vind ik ook erg leuk, ik neem met plezier de tijd voor ze om te wennen aan het bezoek aan de tandarts en om de nieuwe generatie te laten zien dat het juist fijn kan zijn om naar te tandarts te gaan. Mijn motto is dan ook: Voorkomen is beter dan genezen!

Team ALO (Medium)

Msc. C.A.L. Oei

Tandarts (BIG: 19918308902)
In april 2014 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Tijdens mijn studie was ik werkzaam als (preventie)assistente, hierdoor was de overgang naar het werk in de praktijk voor mij niet heel groot. Vrij kort na mijn studie startte ik als tandarts bij Dental Luxe alwaar ik inmiddels een leuke patiëntengroep heb leren kennen. Deel uitmakend van de nieuwere generatie tandartsen vind ook ik preventie een van de belangrijkste aspecten voor het behouden van een mooie gezonde glimlach. Mijn interesses gaan naast de algemene tandheelkunde ook uit naar de esthetische kant van het vak. Hierbij moet u denken aan zowel werk met composieten als (keramische) facings, kronen en bruggen en zelfs doorzichtige beugels.
Team MOM (Medium)

MSc. M. Mahani

Tandarts (BIG: 39921004502)

Tandarts Mahani is in 2016 afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Laatste drie jaar van zijn opleiding was hij werkzaam bij Stichting voor Bijzondere Tandheelkunde in Amsterdam (SBT), hierdoor beseft hij al te goed dat geduld en communicatie de basis moeten vormen voor een geslaagde behandeling. Met geduld en passie voor zijn vak werkt hij met je samen aan een optimaal verzorgd gebit. Hij neemt de tijd om zijn werk goed te doen. Wat hij belangrijk vindt is dat de patiënt zich op zijn gemak voelt en dat de kwaliteit van de behandeling hoog is. Mohammad kun je beschrijven als een rustige en geduldige tandarts.

Robin Hoogeveen

MSc. R. Hoogeveen

Implantoloog (BIG-geregistreerd)

Erkende tandarts-implantoloog met jarenlange ervaring in de implantologie. Hij is afgestudeerd aan de ACTA Amsterdam waar hij zelf momenteel wekelijks colleges geeft.

NAS (Medium)

Nasima Belhaj

Mondhygiënist (KRM-geregistreerd)

Team ADJ (Medium)

Annemarie

Preventie en voorlichting assistente

Team AYA (Medium)

Aysu

Preventie en voorlichting assistente

Team KIB (Medium)

Kimberley

Implantologie- en tandartsassistente

Team NAE2 (Medium)

Nawien

Tandartsassistente

MAT 2 (Medium)

Mariam

Tandartsassistente

RUD (Medium)

Ruby

Tandartsassistente

Team Silhouette vrouw

Sita

Tandartsassistente

Team ALB (Medium)

Allachja

Receptioniste en tandartsassistente

Team Silhouette vrouw

Mariska

Receptioniste

Team MOV (Medium)

Monique

Receptioniste

Team Silhouette vrouw

Ella

Receptioniste en tandartsassistente

Team Silhouette vrouw

Amira

Tandartsassistent i.o.

Team BDK (Medium)

B. Dehghan Kohan

Praktijk- en personeelsmanager

Team silhouette man

Sander van Achteren

Klinisch prothesetechnicus en allround tandtechnieker

Team Philip (Medium)

Philip Vink

Klinisch prothesetechnicus en allround tandtechnieker