Specialisaties & Services

Onze Specialisaties

 

Als goede tandartspraktijk hebben wij allemaal één ding gemeen met elkaar. Iedere goede tandarts weet enorm veel van het menselijk gebit, maar uiteraard zijn hier ook diverse specialisaties in. Wij hebben al onze specialisaties voor u op een rijtje gezet, zodat u precies weet waar wij het allerbest in zijn.

Gespecialiseerde jeugdtandarts Zoetermeer Gespecialiseerde Jeugdtandarts

In onze tandartspraktijk hebben wij speciale kinder- en jeugdtandartsen. Deze tandartsen zijn gespecialiseerd op het gebied van kindertandheelkunde. Onze kindertandartsen hebben een speciale opleiding gevolgd, die ervoor zorgt dat ze de beste zorg kunnen bieden aan kinderen. De kindertandarts richt zich op kinderen die bang zijn voor de tandarts, kinderen met veel gaatjes die te jong zijn voor een uitgebreide behandeling, kinderen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen en kinderen met medische problematiek. Het is voor kinderen belangrijk om stap voor stap aan tandheelkundige behandelingen te wennen, daarom zal de kindertandarts in eerste instantie willen weten wat uw kind bij vorige tandartsen of in andere medische settingen heeft meegemaakt. Daarnaast zal de kindertandarts proberen een beeld te vormen van het algemene gedrag van uw kind. Aan de hand van alle informatie en de conditie van het gebit zal de kindertandarts een behandelplan opstellen voor uw kind. Mede hierdoor zijn wij de beste gespecialiseerde jeugdtandarts praktijk in Zoetermeer.

Ouderen tandarts Zoetermeer Ouderen Tandarts Zoetermeer

In de beste tandartspraktijk in Zoetermeer zijn ook tandartsen te vinden die gespecialiseerd zijn in tandzorg voor ouderen. Voor deze specialisatie wordt een tweejarige opleiding gevolgd. Deze tandartsen zijn gespecialiseerd in mondzorg voor de kwetsbare oudere, dit zijn mensen op een hogere leeftijd, met een complex ziektebeeld als gevolg van een combinatie van lichamelijke, geestelijke en/of sociale problemen. De mondgezondheid van deze patiënten kan veranderen doordat zij moeilijkheden ervaren met zelfstandigheid en door een afname in de kwaliteit van leven. De ouderen tandarts voert in principe dezelfde taken uit als een reguliere tandarts, het verschil is dat de ouderen tandarts extra vaardigheden en kennis heeft om de oudere patiënt optimale mondzorg te bieden. Ook is de beste tandartspraktijk in Zoetermeer is toegankelijk met een rolstoel of rollator, zodat de praktijk ook toegankelijk is voor onze oudere patiënten.

Mondhygiënist Zoetermeer Mondhygiënist

De beste tandartspraktijk in Zoetermeer heeft natuurlijk ook mondhygiënisten in de praktijk werken. De mondhygiënisten richten zich op de behandeling en het voorkomen van gaatjes en tandvleesaandoeningen. Dit doen ze door patiënten advies te geven en verschillende behandelingen uit te voeren. Lees meer over de mondhygiënist in Zoetermeer.

Spoed tandarts Zoetermeer Spoedbehandeling

Heeft u een spoed tandarts in Zoetermeer nodig? Ook hiervoor kunt u terecht bij Dental Luxe, er is in Zoetermeer altijd een spoed tandarts actief. Als u plotseling pijnklachten aan uw gebit heeft of een andere dringende klacht, wordt u zo snel mogelijk geholpen. Check altijd eerst of de tandartspraktijk nog open is, maar als de praktijk gesloten is kunt u altijd een spoed tandarts bereiken op (079) 76 000 67 U kunt contact opnemen met de spoed tandarts als u last heeft van nabloedingen die optreden na een bepaalde ingreep, acute pijnklachten die optreden na een recente behandeling en acute pijnklachten die het gevolg zijn van een ongeval.

Mocht u nu aanvullende informatie willen over onze specialisaties, dan kunt u hieronder uit de volgende onderwerpen kiezen:

× Hoe kan ik je helpen?