Spoed tandarts Zoetermeer, voor dringende tandverzorging

Wanneer u plots geconfronteerd wordt met hevige pijn aan uw gebit of indien er zich een andere dringende klacht voordoet met betrekking tot uw tanden spreekt het voor zich dat u zo snel mogelijk geholpen zult willen worden. In deze situatie is het interessant om te weten dat er altijd een spoed tandarts in Zoetermeer actief is. Over de mogelijkheid beschikken om een beroep te kunnen doen op een dergelijke tandarts in Zoetermeer zorgt er voor dat veel mensen met een gerust gemoed het weekend tegemoet kunnen zien. Wanneer kunt u er nu echter voor kiezen om contact op te nemen met een spoed tandarts in Zoetermeer?

Pijnklachten tijdens de openingsuren

Het kan gebeuren dat u gedurende de dag plots (hevige) pijn krijgt in uw gebit. In dat geval spreekt het voor zich dat u een bezoek aan uw tandarts in Zoetermeer niet langer zult willen uitstellen. U hoeft er in dat geval niet meteen voor te kiezen om contact op te nemen met de dienst doende spoed tandarts in Zoetermeer. Wanneer de pijn opduikt tijdens onze reguliere openingsuren kunt u meteen telefonisch contact met ons opnemen voor een afspraak.

Spoedgevallen buiten openingstijden van tandartspraktijk Dental Luxe

Pijn aan uw gebit komt vaak op de meest ongewenste tijdstippen. Het kan dan natuurlijk ook gebeuren dat onze praktijk op dat ogenblik is gesloten. In dat geval kunt u meteen een beroep doen op de diensten van een spoed tandarts in Zoetermeer? In dat geval raden we u aan om contact op te nemen met de Kring tandartsen Zoetermeer. Op deze manier zult u op efficiënte wijze worden doorverwezen naar de op dat ogenblik dienstdoende tandarts. Zorg er voor dat u pen en papier bij de hand heeft om de nodige gegevens te kunnen noteren!

Spoeddienst: (079) 76 000 67

Wanneer contact opnemen met een spoed tandarts in Zoetermeer?

Het is altijd van belang om er rekening mee te houden dat een spoed tandarts in Zoetermeer slechts in bepaalde situaties kan worden opgeroepen. Het is absoluut niet de bedoeling dat patiënten een beroep doen op de dienstdoende tandarts voor een reguliere behandeling. Een beroep doen op de diensten van een spoed tandarts in Zoetermeer kan dan ook uitsluitend wanneer er sprake is van:

  • Nabloedingen die zijn opgetreden na een bepaalde ingreep;
  • Acute pijnklachten die optreden na een recente behandeling;
  • Acute pijnklachten die het gevolg zijn van een ongeval:

Het komt in de praktijk nog steeds vaak voor dat mensen er voor kiezen om een beroep te doen op een spoed tandarts in Zoetermeer om buiten de gangbare uren gebruik te kunnen maken van tandheelkundige zorg. Het spreekt voor zich dat dit niet de bedoeling is. Bovendien is dit ook absoluut niet nodig. Dental Luxe hanteert namelijk bijzonder ruime openingstijden. Dit zorgt er voor dat de werkende mensen uit Zoetermeer of omgeving ook na de kantooruren bij ons terechtkunnen voor de gewenste tandverzorging.

Wat is de Kring tandartsen Zoetermeer?

Zoals reeds aangegeven dient u buiten onze openingstijden voor spoedgevallen contact op te nemen met de Kring tandartsen Zoetermeer. Dental Luxe is aangesloten bij deze groep van tandartsen. Dat is nuttig, want onderling worden steeds concrete afspraken gemaakt met betrekking tot het verstrekken van hulp bij spoedgevallen op het ogenblik dat de eigen tandarts van de patiënt in kwestie niet aanwezig is. Dit zorgt er voor dat mensen die geconfronteerd worden met één van de hierboven aangehaalde acute situaties steeds kunnen rekenen op bijstand van een ervaren en professionele spoed tandarts in Zoetermeer.

Uitstekende bereikbaarheid van onze praktijk

Indien Dental Luxe van dienst is als spoed tandarts Zoetermeer dient u naar onze tandartsenpraktijk in Zoetermeer te komen. Ons pand kenmerkt zich door een uitstekende toegankelijkheid, ook voor ouderen en mindervaliden. Het is zelfs mogelijk om met de scootmobiel tot in het pand en de behandelkamers te rijden. Op deze manier zorgt Dental Luxe er voor dat alle patiënten kunnen rekenen op de best mogelijke tandverzorging. Zoals eerder op deze pagina aangegeven is contact opnemen met een spoed tandarts ook helemaal niet altijd een vereiste. Wij staan er om bekend zeer ruime openingsuren te hanteren waardoor we de werkende mensen uit Zoetermeer en omgeving tegemoet komen in hun wens om buiten de kantooruren tandheelkundige zorg te kunnen ontvangen. Controleer dus zeker eerst even onze openingsuren voor dat u contact opneemt met de dienstdoende spoed tandarts in Zoetermeer.

Altijd een spoed tandarts in Zoetermeer tot uw dienst!

Wordt u niet tijdens de week na de openingstijden van uw vaste tandartsenpraktijk in Zoetermeer geconfronteerd met acute tandproblemen, maar wel tijdens het weekend of tijdens bijvoorbeeld een vakantieperiode? Ook in deze situaties is het altijd mogelijk om contact op te nemen met de dienstdoende spoed tandarts in Zoetermeer. Op deze manier laten wij patiënten nooit in de kou staan en bent u steeds verzekerd van een efficiënte verzorging bij acute problemen. Heeft u dus met andere woorden te maken met een dergelijke situatie? Aarzel dan niet om contact op te nemen met het nummer:

(079) 76 000 67