Tandarts Zoetermeer

De beste tandarts in Zoetermeer vind je bij Dental Luxe. Onze tandartsen zijn pas tevreden als de patiënt met een lach de deur uit gaat en zullen u de beste mogelijke mondzorg bieden. De tandarts onderzoekt, stelt diagnoses, maak behandelplannen en voert behandelingen uit, maar de tandarts kan u ook doorverwijzen naar andere professionals als u meer gespecialiseerde mondzorg nodig heeft. Op deze manier werkt de tandarts in de tandartspraktijk samen met een heel team tandheelkundigen. Een tandarts heeft meerdere taken. Allereerst controleert hij het gebit en de omliggende weefsels. Hij behandelt tandbederf, tandvleesontstekingen, zenuwontstekingen en kaakgewrichtklachten, ook voert hij wortelkanaalbehandelingen uit. Tijdens de behandelingen kan de tandarts, zo nodig, een verdoving geven. De tandarts kan ook kronen en bruggen plaatsen op zwakkere tanden en kiezen, kleine kaak chirurgische ingrepen uitvoeren (zoals verstandskiezen verwijderen), beugelbehandelingen uitvoeren, tandletsel bij ongevallen behandelen en medicijnen voorschrijven.

Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts komt vaak voor, daarom heeft de beste tandarts in Zoetermeer een werkwijze die specifiek gericht is op angstige patiënten. Zo kunt u voor uw behandeling langs de praktijk komen, kunt u kalmeer- en ademhalingsoefeningen doen met uw tandarts en kunt u extra informatie over uw behandeling krijgen. Ook tijdens de behandeling heeft u de controle, als u even pauze nodig heeft kunt u dat aangeven. Tijdens de behandelingen wordt extra aandacht gegeven aan pijnbestrijding, zodat de angstige patiënt absoluut geen last heeft van pijn. Verdovingen helpen tegen de pijn, maar niet tegen de angst. Kalmering met lachgas tijdens de behandeling werkt goed voor kinderen, jongeren, volwassenen met angst voor de tandarts en mensen met een verstandelijke beperking. De lachgas behandeling is echter niet geschikt voor peuters en kleuters.

Tanden bleken

Bij de beste tandarts in Zoetermeer kunt u ook uw tanden laten bleken. Iedereen wil een stralende glimlach, maar tanden bleken moet wel op een verantwoordelijke manier gebeuren. De tandartsen van Dental Luxe kunnen u hiermee helpen. Er zijn ook andere esthetische/cosmetische behandelingen mogelijk bij de beste tandarts in Zoetermeer, zoals het plaatsen van facings, kiezen sealen en verandering aanbrengen in de tandvorm.

Doorzichtige beugels

Bent u niet blij met de stand van uw tanden? Daar kan de beste tandarts van Zoetermeer u mee helpen. Een doorzichtige beugel heeft meerdere voordelen, het is ideaal als u uw beugel liever verbergt, hij is uitneembaar zodat u normaal kan tandenpoetsen en veroorzaakt het geen verkleuringen op uw tanden. Onze tandartsen helpen u aan de perfecte beugel.

Implantologie

Onze tandartsen zijn ook bekwaam in het plaatsen van implantaten. Een implantaat vervangt één of meerdere tanden en ziet er exact hetzelfde uit als uw natuurlijke gebit. Een kroon is een kunsttand of kunstkies die over uw eigen tand of kies wordt geplaatst. Een brug vervangt een ontbrekende tand of kies, en bestaan uit een enkele kroon of meerder kronen aan elkaar. De beste tandarts in Zoetermeer kan u helpen met het plaatsen van implantaten.

Kunstgebit

Als er tanden en/of kiezen ontbreken is een kunstgebit (uitneembare prothese) een van de meest voorkomende oplossingen. Het is van toepassing als er een aantal tanden en/of kiezen ontbreken, maar ook als alle tanden en kiezen ontbreken. Een kunstgebit valt vrijwel niet op, omdat ze precies lijken op uw natuurlijke gebit. De beste tandarts in Zoetermeer kan u helpen met een kunstgebit op maat.
× How can I help you?