Tandartspraktijk Zoetermeer

Tandartspraktijk Zoetermeer Tandartspraktijk Zoetermeer

Bent u opzoek naar de beste tandartspraktijk in Zoetermeer? Bij Dental Luxe bent u op de juiste plaats, met meer dan tien jaar ervaring zijn wij de beste tandartspraktijk in Zoetermeer. Ons doel is duidelijk; elke patiënt de beste zorg en aandacht geven. Zo zijn wij een gespecialiseerde jeugdtandarts, gespecialiseerde ouderen tandarts en mondhygiënist in één en zijn wij tevens een spoed tandarts in Zoetermeer. Wij nemen voor al onze patiënten de tijd om hen op de juiste manier te begeleiden, zodat onze patiënten met een lach de deur uitgaan. De beste tandartspraktijk in Zoetermeer is natuurlijk niet zomaar een tandartspraktijk, wij hebben onze diverse specialisaties, zodat wij aan iedereen de beste zorg kunnen geven. De tandarts in Zoetermeer helpt u verder!

Gespecialiseerde jeugd tandartspraktijk in Zoetermeer  Gespecialiseerde Jeugdtandarts

In onze tandartspraktijk hebben wij speciale kinder- en jeugdtandartsen. Deze tandartsen zijn gespecialiseerd op het gebied van kindertandheelkunde. Onze kindertandartsen hebben een speciale opleiding gevolgd, die ervoor zorgt dat ze de beste zorg kunnen bieden aan kinderen. De kindertandarts richt zich op kinderen die bang zijn voor de tandarts, kinderen met veel gaatjes die te jong zijn voor een uitgebreide behandeling, kinderen met lichamelijke of verstandelijke beperkingen en kinderen met medische problematiek. Het is voor kinderen belangrijk om stap voor stap aan tandheelkundige behandelingen te wennen, daarom zal de kindertandarts in eerste instantie willen weten wat uw kind bij vorige tandartsen of in andere medische settingen heeft meegemaakt. Daarnaast zal de kindertandarts proberen een beeld te vormen van het algemene gedrag van uw kind. Aan de hand van alle informatie en de conditie van het gebit zal de kindertandarts een behandelplan opstellen voor uw kind. Mede hierdoor zijn wij de beste jeugd tandartspraktijk in Zoetermeer

Ouderen tandartspraktijk in Zoetermeer   Ouderen Tandarts Zoetermeer

In de beste tandartspraktijk in Zoetermeer zijn ook tandartsen te vinden die gespecialiseerd zijn in tandzorg voor ouderen. Voor deze specialisatie wordt een tweejarige opleiding gevolgd. Deze tandartsen zijn gespecialiseerd in mondzorg voor de kwetsbare oudere, dit zijn mensen op een hogere leeftijd, met een complex ziektebeeld als gevolg van een combinatie van lichamelijke, geestelijke en/of sociale problemen. De mondgezondheid van deze patiënten kan veranderen doordat zij moeilijkheden ervaren met zelfstandigheid en door een afname in de kwaliteit van leven. De ouderen tandarts voert in principe dezelfde taken uit als een reguliere tandarts, het verschil is dat de ouderen tandarts extra vaardigheden en kennis heeft om de oudere patiënt optimale mondzorg te bieden. Ook is de beste tandartspraktijk in Zoetermeer is toegankelijk met een rolstoel of rollator, zodat de praktijk ook toegankelijk is voor onze oudere patiënten.

Mondhygiënist in Zoetermeer   Mondhygiënist

De beste tandartspraktijk in Zoetermeer heeft natuurlijk ook mondhygiënisten in de praktijk werken. De mondhygiënisten richten zich op de behandeling en het voorkomen van gaatjes en tandvleesaandoeningen. Dit doen ze door patiënten advies te geven en verschillende behandelingen uit te voeren. Lees meer over de mondhygiënist in Zoetermeer.

Spoed tandarts in Zoetermeer   Spoedbehandeling

Heeft u een spoed tandarts in Zoetermeer nodig? Ook hiervoor kunt u terecht bij Dental Luxe, er is in Zoetermeer altijd een spoed tandarts actief. Als u plotseling pijnklachten aan uw gebit heeft of een andere dringende klacht, wordt u zo snel mogelijk geholpen. Check altijd eerst of de tandartspraktijk nog open is, maar als de praktijk gesloten is kunt u altijd een spoed tandarts bereiken op (079) 76 000 67 U kunt contact opnemen met de spoed tandarts als u last heeft van nabloedingen die optreden na een bepaalde ingreep, acute pijnklachten die optreden na een recente behandeling en acute pijnklachten die het gevolg zijn van een ongeval.

× How can I help you?