Tanden bleken Zoetermeer

Stap 1 

Tanden bleken in Zoetermeer

Steeds meer mensen in Nederland laten hun tanden bleken. Tanden bleken is dan ook de beste manier om een stralende glimlach te krijgen, een glimlach waar je iedere ochtend weer vrolijk van zal worden. Nu is het alleen wel zo dat je goed moet kijken bij welke tandarts je dit laat doen. Wij kunnen jouw tanden bleken in Zoetermeer, Dental Luxe is er voor alle mogelijke soorten behandelingen. Hoe gaat dit in zijn werk, wat zijn de voordelen en waarom zou je voor ons moeten kiezen? Om hier antwoord op te krijgen zal je snel verder moeten lezen!

Stap 2

stap 3

“Lieve medewerkers, goede service!”

– D.F. Alesis

“Ik kon hier snel terecht en ben goed begeleid.”

– F. Bijlsma

Oorzaken Tandverkleuring
92%!%

Maar liefst 92% van onze patiënten raadt ons aan!

Waarom je tanden bleken?

Sommige mensen hebben van nature witte tanden, toch heeft merendeel gelige tanden. Er zijn verschillende redenen voor waarom verkleuringen opspelen. Gele tanden worden door mensen gezien als lelijk en laten daarom hun tanden bleken.

Tandplaque en chemische stoffen in voeding zijn een belangrijke factor voor het verkleuren van je tanden. Door zuren in voedsel worden in de loop der jaren mineraalstoffen uit het glazuur teniet gedaan. Hierdoor wordt het tandoppervlak steeds dunner en schijnt het tandbeen net iets meer door. Het tandbeen is het weefsel waar je tanden uit zijn opgebouwd en bevind zich onder het glazuur van je tanden.

Wittere tanden!

Men ziet het hebben van stralend witte tanden als onnatuurlijk, maar tegelijkertijd ook als schoonheidsideaal. Ondanks dat het een schoonheidsideaal is kunnen tanden niet witter worden dan genetisch is bepaald. Het maximale wat jij aan witte tanden kan is mede genetisch bepaald als de mate van verzorging. Hoe ouder je wordt, hoe donkerder de kleur wordt.

Als nou blijkt dat het dus genetisch bepaald is dat de tanden niet wit genoeg zijn, volgens jou, of er is sprake van aantasting van de tanden, wat op enorm veel manieren kan gebeuren, is professioneel tanden bleken een goede oplossing voor het verkrijgen van witte tanden. Tanden bleken komt steeds vaker voor en is niet meer weg te denken uit het maatschappelijk beeld. Denk je dat het voor jou ook goed is om de tanden te laten bleken? Neem dan contact met ons op!

Welke oorzaken zijn er dat je tanden verkleuren

Er zijn verschillende redenen dat je tanden verkleuren. Er zijn in het stuk hierboven al enkele redenen genoemd, hier zullen wij de volgende oorzaken op een rijtje zetten:

Een dode tand zorgt voor verkleuring van de tanden dit omdat er in de holtes van je tandvlees bloedvaten en zenuwen zitten die kunnen afsterven door een ongeluk of door ontstekingen.

Door veroudering verkleuren de tanden altijd, hier is niks aan te doen, dit is genetisch. Het proces kan alleen vertraagd worden indien de mondhygiëne altijd goed wordt bijgehouden.

Door een ongeluk kunnen de tanden verkleuren. Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan al gebeuren doordat je verkeerd op iets hards hebt gebeten.

Medicijngebruik is zeker een oorzaak dat tanden verkleuren. Door de stoffen die in medicijnen zitten, worden de tanden aangetast. Dit komt alleen voor bij medicijnen die oraal worden ingenomen.

Door het dragen van een beugel kunnen er ook verkleuringen ontstaan. Niet bij iedereen treedt dit op, maar bij degene die het wel hebben, zijn de verkleuringen meestal het ergste. Daarom raden wij ook intensievere behandelingen aan voor mensen die verkleuringen hebben door het dragen van een beugel.

Voordelen van tanden bleken in Zoetermeer

Er zijn diverse redenen te benoemen waarom jij ook je tanden zou moeten laten bleken. Op de eerste plaats is het natuurlijk zo dat het erg mooi zal staan. Een witte glimlach op de mond doet wonderen. Door ook jouw tanden te laten bleken kan je op een eenvoudige manier een mooi gebit krijgen. Het is een zeer eenvoudige behandeling die helemaal niet zoveel tijd in beslag zal nemen. Daar komt natuurlijk ook nog eens bij dat sommige mensen van nature al vrij gele tanden hebben. Door de mogelijkheid tot het tanden bleken in Zoetermeer hoeft dit niet meer iets te zijn waar je je onzeker over hoeft te voelen. Door de behandeling zullen jouw tanden al snel enkele tinten lichter worden. Dit kan een groot verschil maken, en het resultaat is ook nog eens gelijk te zien.

Waarom kiezen voor ons?

Dental Luxe is een tandartspraktijk die klaarstaat voor iedereen in de regio rondom Zoetermeer. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zijn of haar tanden moet kunnen laten bleken voor niet al te veel geld. Op die manier kan iedereen die bij ons langskomt de winkel met een stralende lacht verlaten. Wij nemen een hoop tijd voor de behandeling om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Mocht je het bijvoorbeeld een beetje eng vinden dan zijn wij er om je hiervan af te helpen. Het laten bleken van de tanden bij de tandartspraktijk van Zoetermeer is een van de meest eenvoudige soorten behandelingen die man maar kan krijgen voor zijn of haar gebit. Er is geen grote ingreep nodig, het gebeurt allemaal met licht. Door een speciale lamp worden uw tanden voorzien van een lichte kleur, de gele kleur wordt als het ware weggehaald. En het resultaat is natuurlijk een prachtig witte glimlach!

Mocht jij ook je tanden willen laten bleken in Zoetermeer dan kan je hier op de site alle informatie vinden die je maar nodig hebt. Maak zeker een afspraak of bel ons op voor meer informatie. De tanden bleken is een behandeling die verbluffende resultaten zal bieden en die ook nog eens goedkoop en snel kan geschieden. Bij Dental Luxe zit je altijd goed als het aankomt op tanden bleken en andere vormen van behandelingen voor jouw gebit. Hopelijk zien we je snel langskomen bij onze tandartspraktijk!

Stap 4 

Heeft u vragen?

“Fantastisch Resultaat!”

– E. Mastenbroek

Tanden Bleken

“Hele vriendelijke mensen”

– R. Westera

Afspraak maken

agenda dental.luxe

Inschrijven

inschrijven voor dental luxe

Contact

contact dental luxe
× Hoe kan ik je helpen?