Behandelingen 

Op deze pagina kunt u alles vinden over de behandelingen die wij bij  Dental Luxe uitvoeren. Deze worden uitgebreid voor u op een rijtje gezet. 

angst dentaluxe

Angst voor de tandarts

Heeft u angst voor de tandarts? In dit geval kunt u behandeld worden door onze gespecialiseerde medewerkers in onze tandartspraktijk in Zoetermeer.

consmetisch behandeling dentalluxe

Esthetische behandelingen

Tanden bleken, het spleetje tussen de tanden opvullen of een afgebroken tand laten repareren? Dat kan met de cosmetische behandelingen bij Dental Luxe!

tanden kopie

Doorzichtige beugels

Veel mensen willen rechte tanden, maar zitten niet te wachten op een opvallende beugel. In veel van deze gevallen is bij onze tandartspraktijk een doorzichtige beugel mogelijk.

De lieve tandarts
implantologie dentalluxe

Implantologie

Een implantaat is een vervanging van de tandwortel. Deze behandeling kan pas worden geplaatst wanneer de kaak volgroeid is. Dit is meestal rond het achttiende tot het vijfentwintigste levensjaar.
kronnen en bruggen dentallluxe

Kronen en bruggen

Kronen en bruggen vervangen de tanden en kiezen en benaderen de oorspronkelijke vorm en functie zoveel mogelijk.

dental luxe

Kunstgebit

Een prothese of kunstgebit vervangt de natuurlijke tanden en kiezen wanneer de tanden verloren zijn gegaan door cariës of parodontitis.

 

botten slider dental luxe
lachgas dentalluxe

Lachgas behandeling

Tandheelkundige behandelingen kunnen soms veel pijn veroorzaken. Daarom gebruiken wij bij vrijwel elke behandeling een plaatselijke verdoving.
icon mondohyiene

Mondhygiëne

Het is belangrijk om vanaf jongs af aan al regelmatig naar de mondhygiënist te gaan. Wij als tandartspraktijk vinden voorkomen beter dan genezen.

stoel dental

Veel voorkomende behandelingen

Bij Dental Luxe vindt u een variatie aan verschillende behandelingen die wij uitvoeren. Van sealen tot een standaard mondcontrole.

Afspraak maken

agenda dental.luxe

Inschrijven

inschrijven voor dental luxe

Contact

contact dental luxe
× Hoe kan ik je helpen?